Xbox Live: Pirater, ældgamle mysterier og spændende kampe

Med controlleren i hånden er du klar til dit næste spil – men hvad skal du spille? Er du til sport og fart? Eller er du mere til list og eventyr? Prøv et nyt spil til Xbox Live, og få en ny verden inden for rækkevidde i løbet af få sekunder.

Bered dig på en verden til søs, når du er pirat i Sea of Thieves. Her kan du sejle alene eller sammen med andre i vilde oceaner. Kæmp dig igennem dine fjender på de 7 have, oplev nye verdener, og spil sammen eller mod dine venner. Få den bedste piratoplevelse lige nu, og kast ankeret over bord, når du finder skibsvrag og ubetrådt land. Bliv sendt tilbage til det gamle Ægypten med Assasin’s Creed Origins. Brug list og skjul til at kæmpe dig igennem den ene magtsyge komplotudtænkende modstander efter den anden. Opdag nye vinkler til historien, og vær med til at grundlægge snigmordernes broderskab. Lad dig opsluge i Ringenes Herre universet med Middle-Earth: Shadow of War. Her kan du fortsætte, hvor du slap, i Shadow of Mordor. Tag til Minas Ithil, og kæmp mod Nazgûl. Husk hele tiden at have tankerne på ringen over dem alle i endnu et eventyrligt spil i Middle-Earth.

Find de bedste våben før de andre, og husk at have bandage i tasken! Vær kampdygtig, når du indtræder din næste kampzone. I Playerunknown’s Battleground får du skud for alle pengene på ægte Battle Royale manér. Land sikkert efter faldskærmsudspringet og kæmp, til du er den eneste levende tilbage på øen! Spil hurtigt og spil smart i Forza Motorsport 7, og få fantastisk grafik på de endnu federe biler. Kør i ligaerne og spil mod dine venner. I FIFA 18 får du bedre grafik end nogensinde før, så din indlevelse i kampene bliver endnu vildere end før.

Du er kun et klik fra dit næste spil via Xbox Live, så husk at have kontrolleren klar!