Filter

Producent

Steam: Spil efter din smag

Spillene på Steam byder på lidt af det hele. Om du er til landbrug og fiskeri, krig eller rumvæsner, så finder du det her. Her får du spil i mange forskellige kategorier og størrelser, men en ting er garanteret. Du skal nok finde en underholdningsværdi i hvert et spil.

Du kan virkelig fiske hos Steam med Euro Fishing og pleje din landejendom med Pure Farming 2018. Skal der lidt mere til, før du er godt underholdt, så kombiner hverdagens sysler med livsfarlige udfordringer fra Mars. Med spillet Surviving Mars kan du opbygge din egen galaktiske koloni.

Er du til indtagende eventyr, så tag med kong Evan på mission for at beskytte hans indbyggere mod ondskaben. Her har vi endnu et japansk vidunder i Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. Vil du have ekstra ondskab, så prøv XCOM 2, hvor aliens har sejret over mennesket og driver en hemmelig, ond agenda om at udrydde menneskeheden. 

Skal der flere skud i patronen, så lul dig ind i mafia-verdenen i Mafia. Med Mafia Triple Pack får du tre generationer med hård kriminalitet og luskede planer. Trænger du til at blive sendt tilbage i tiden kan du med Total War Saga: Thrones of Britannia se, hvordan de snu planer så ud i middelalderen.

Kom galt afsted med Doom, bliv slået ud med WWE 2K 18 Next Generation eller kør galt med Gravel, når Steam tager dig med på farten. 

På onlineplatformen Steam kan du finde og købe dit næste spil. Download platformen på din computer og login, når du vil spille dine onlinespil. 

Filter

Producent