Filter

Producent

PC Spil til direkte download

Velkommen til vores store udvalg af PC spil, også kaldt Computerspil af enkelte. Fælles for dem er at de kan bruges på en Windows enhed - Enkelte af dem vil også kunne bruges på en Mac, men der anbefaler vi at du skifter over til vores Mac kategori spil til mac, her finder du vores store udvalg af spil vi ved virker på Mac's Styresystem macOS

Vores udvalg af Spil til PC omfatter bl.a. +1.400 titler til Steam, +150 titler til Ubisoft Connect, +50 titler til GIANTS Software (Farming Simulator) samt +10 titler til Epic Games Store. Samlet set er udvalget kæmpe, og det vokser dag for dag.
Indtil videre i 2021, har vi tilføjet +500 nye spil til vores i forvejen store udvalg. Og bare rolig, der kommer løbende flere spil til. I gennemsnit tilføjer vi +10 nye spil hver uge, sammen med de nye spil tilføjer vi også et hav af nye publishers/udvikler studier, som igen giver adgang til flere spil. Vi har allerede +65 publishers på vores liste og det giver dig ikke kun et stort udvalg, men også et bredt udvalg, vores udvalg af består nemlig af en god blanding af spil, alt fra små indie studier og spil til de helt store kendte Ubisoft, Capcom, Bandai Namco med flere og deres spil som fx Assassin's Creed, Anno, Monster HunterResident EvilLittle Nightmares & Dragon Ball  

Samtidigt er vi også Officiel forhandler af vores pc spil, det sikre at du som kunde med ro i sindet, kan købe alle vores produkter, uden at være bange for fraud, snyd eller svindel keys. Samtidigt sikre vi dig også forudbestillings bonus og ekstra indhold, ved at købe gennem en officiel forhandler, noget du ikke oplever ved flere af vores konkurrenter. 

Simulationer fra dengang, i dag og fremtiden

Få et indblik i historiske omgivelser med Assasin Creeds Origins eller L.A. Noire, hvor du enten kan svinge dig i taghusene i det ældgamle Ægypten, eller løse mordgåder i Los Angeles anno 1947. I Total War Saga: Thrones of Britannia kommer du næsten lige midt imellem. I dette grand campaign spil tages spillerne tilbage til en tid, hvor det middelalderlige Britannien er i en fredelig, om end skrøbelig, tid i året 878. Vær parat, når kongerne i Britannien udtænker komplotter mod hinanden for at vinde over hinanden.

Er du til fremtidsdrømmerier? Prøv Surviving Mars. Tag hul på den nærmeste fremtids virkelighed og rejs til den hidtil eneste anden (næsten) beboelige planet i vores solsystem. Her kan du kolonisere Mars, bygge sci-fi byer og simulere de problemer, der kan opstå på en ubetrådt planet.

Hvis dine drømme er mere jordnære, så hiv fat i klassikerne fra The Sims, der aldrig går af mode. Indret drømmehuset, eller tag dine simmere på eventyr med rejser til Paradisøen. Er du i det kække hjørne, kan du skræmme dem med udvidelsespakkerne Overnaturligt eller Hjemsøgt til henholdsvis The Sims 3 og The Sims 4. Trænger dine simmere til en ægte luftforandring? Så hiv dem med Ind i Fremtiden eller tilbage til middelalderen med pirater.

Lidt for nysgerrig? Skal du ofte dy dig for ikke at rode i naboens post, når de ikke er hjemme? Kigger du langt efter skraldespanden, når der stikker noget ud over kanten? Med Hello, Neighbor! tør vi garantere, at du får stillet nysgerrigheden. Måske endda til den uhyggelige side i dette pc spil. 

Hurtige skud og endnu hurtigere biler

Skal der lidt mere fart på? Er du knap så meget til udfoldende universer og lange historier? Så giv den gas på ATV’en i MX vs. ATV: All Out. Her får du en masse jord og en masse metal. Bliv beskidt, finpuds din kørsel og gør dig klar til at dyste mod andre.

Skal der rødt blod til, før du bliver tilfreds? Devil May Cry: HD Collection giver dig et hack and splash spil med en løs tolkning af Dantes Komedie, der er grusom nok i sig selv. Tilføjer vi japansk gore til denne fortælling, ja, så er der nok at se rødt på. 

Krigssimulationer (eller noget, der ligner) får du med Metal Gear Survive og Steel Division: Normandy 44 – Back to Hell, hvor du enten befinder dig i et alternativt univers eller en historisk velkendt krig. Lær, hvordan du overlever ved at bygge baser, opbygge de rette skills og dræbe fjenden en efter en. Med Steel Divison får du historiske missioner, og med Metal Gear Survive får du plads til at udforske den nye verden.  

Pc spil: klassikerne i nye klæder

Tomb Raider bliver aldrig for gammelt, og slet ikke når Lara Croft får en make-over i Rise of the Tomb Raider. Nyd den lækre grafik og de nye eventyr, som heltinden kommer ud for. 

Far Cry kommer vi heller ikke udenom. Med Farcry 5 og de tilhørende udvidelsespakker kan du kæmpe mod kultleder og starte en modstandsbevægelse i Amerika. 

Er du til de helt store universer? Så prøv Skyrim, hvis du ikke allerede har fået fingrene i det. Med en hel verden at udforske har dette spil vundet mange hjerter – og flere er på vej. I foråret 2018 udkom The Elder Scrolls V: Skyrim – VR, hvor du altså kan spille hele spillet igennem med VR-brillerne på. 

Gør dig klar til eventyr og hæsblæsende action – du får pc spil på vej til dig om blot få sekunder.

Værd at vide om PC spil

Hvor køber man PC spil?

PC spil køber man hos JoyBuggy - En af DK's førende forhandlere af pc spil keys til de kendte platforme, Steam, Ubisoft Connect & Epic Games Store

Hvordan downloader man et pc spil?

Tjek vores Download af pc spil guide, hvor vi beskriver aktivering, download og installation af de forskellige platforme & pc spil

Hvad kan man spille på pc?

1.000 vis af computerspil - Tjek vores store udvalg her på siden. Det er fx :

Gå på opdagelse her på siden, eller tjek vores hitliste ud her

Hvilke spil er der til steam?

De fleste spil kan efterhånden fåes til Steam, det er kun ganske få spil der i en begrænset periode kun er tilgængelig på Epic Games Store< før de bliver frigivet på Steam

Hvilke pc spil kan min computer køre?

Vi anbefaler altid at man lige tjekker CanIRunIt hjemmesiden her får du et hurtigt overblik over din enhed og hvilke pc spil den understøtter. Tjek dog på hvert produkt de enkelte systemkrav

Kan man spille Steam på pc?

Steam er platform skabt til Windows, Mac & Linux enheder, så Steam vil du kunne bruge på enhver enhed. Husk dog at tjekke de enkelte spils systemkrav inden du blindt kaster dig ud i et spil-indkøb. Vi anbefaler altid at man lige tjekker CanIRunIt hjemmesiden her får du et hurtigt overblik over din enhed og hvilke pc spil den understøtter.

Kan man spille Ubisoft på pc?

Ubisoft Connect, er som Steam en platform du installere på din computer, for at få adgang til et stort udvalg af pc-spil. Ubisoft er i modsætning til andre platforme, kun til Windows, og vil fx ikke virke på din Mac. Det samme gælder de spil Ubisoft udvikler, de bliver kun udviklet til Windows.

Kan man spille Epic Games på pc?

Epic Games Store, er en platform som fx Steam, den giver dig adgang til en lang række pc spil, men modsat Ubisoft, så kan Epic Games programmet faktisk installeres på både Windows & Mac enheder, der er dog igen her enkelte spil som kan bruges på en Mac

Kan jeg spille Pc spil på en mac?

Det korte svar er nej. Der er dog en del af vores pc-spil som fåes i en enten ren Mac udgave, eller en PC/Mac udgave hvor du kan spille det på begge enheder. Vi viser altid enhedsbetegnelse på alle vores spil, øverst til venstre (over produktbilledet) Vi opdatere også løbende vores liste over Spil til Mac hvor du finder alle de spil vi har, som kan bruges på Mac - Typisk kan alle de spil bruges på både PC&Mac

Filter

Producent