Spil til Mac, de bedste spil til mac

Står du og mangler spil til mac, så tag lige og tjek vores kæmpe udvalg i spil til mac ud. Vi har over 1.000 forskellige spil til mac. 

Har du en Mac, og savner du underholdning? Så er der hjælp at hente her. Her får du et stort udvalg af diverse Mac spil. Om du er til pixelerede retro-spil som Beat Cop, eller der skal kræses for detaljerne som i Diablo 3. Dit næste Mac spil er klar til download efter kun ganske få klik. 

Fordyb dig i et andet liv fuld af sjov, skørheder og simmere. Tag simulation til et højere niveau med The Sims 4. Se dine simmere gøre deres daglige rutiner med Fitness Stuff, eller gå på vilde eventyr med Jungle Adventure. Udvid familien, og hyg dig med Tumlingeindhold, hvor du kan give dem nuttet tøj på og lege med dem på legepladsen. Måske er du mere til uhygge? Så vær klar til gys med Vampires Game Pack, og giv dine simmere unikke og overnaturlige kræfter.

Vil du prøve kræfterne af med et rollespil? We Slay Monsters spilles som et traditionelt rollespil (RPG) med kort decks. Spil enten en troldmand, en kriger eller en tyv, og kæmp dig igennem monstrene i fangehullerne. Trænger du til mere computer og færre kort? Prøv Pillars of Eternity 2: Deadfire, hvor du spiller en kaptajn på de 7 verdenshave. Tag på farlige rejser og togter, opdag nye eksotiske øer, og sammensæt dit eget crew.

Skør retro

Prøv retro-lignende spil, hvor det pixelerede udtryk ikke har fået for lidt. I Crawl skiftes dig og dine venner til at spille helten og monstrene. Kæmp jer vej igennem fangehul, og oplev at veksle mellem at være helten og monstrene, efterhånden som helten taber til de onde. I Beat Cop bliver du kastet tilbage til 80’erne i dette spil, der er inspireret af 80’ernes politi tv-serier. Du spiller en betjent, der er anklaget for mord. Opklar mysteriet, rens dit eget navn, og bered dig på en masse sort humor og en doughnut eller 3.

I Punch Club skal du kæmpe dig til tops for at løse et mysterium. Beslut dig for, om du vil være en klassisk regelrytter i bokseverdenen eller en fra undergrunden med gadetricks. Hvilken vej vil du tage? Sig farvel til de klassiske tævespil, og sig hej til et spil, hvor du får det hele med. Hver beslutning er afgørende for, hvordan du håndterer resten af dit liv i spillet. 

Skal dit Mac spil være skørt og en smule sindssygt? Så prøv Guts and Glory – spillet, hvor alle prøver at slå dig ihjel. Kør på forskellige fartøjer mod mållinjen i fuld fart, men pas på! Alle de andre spillere har den samme mission, og de er ikke bange for at dræbe dig for selv at komme først i mål. De vil ikke give deres egen arm for at vinde, men din. Du kan også prøve Ultimate Chicken Horse, hvor du dyster mod dine venner. Vær den, der kommer i mål, men husk at gøre det svært for dine venner. Lav farlige fælder og dødbringende tricks, så du sikre dig, at dine venner ikke pludselig overhaler dig.

Episke klassikere

Tilbage til klassikerne? Vælg din karakter i World of Warcraft eller Diablo spillene, hvor du spiller efter større og mindre missioner i åbne verdener. Saml forråd, find sjældne relikvier, gå op i level og bliv mere og mere uovervindelig mod de andre spillere og monstre.

Find dit spil til Mac her, og bered dig på god underholdning.