Little Nightmares - Når der skal et gys til

Indholdsfortegnelse : 

Little Nightmares

Little nightmares er et perfekt spil, hvis du vil have lidt gys - Her oplever du din barndoms værste frygt, du skal nemlig hjælpe Six med at undslippe "The Maw" fartøjet som Six er fanget på, fyldt med, mystiske, fordærvede sjæle der blot vente på din næste fejltagelse. 

Kort sagt - Little NightmaresLittle Nightmares 2 er de perfekte gyser spil, hvis der er behov for et godt gys. 

Little Nightmares udkom første gang d. 28 april 2017 til PC, herefter er der blevet udgivet 2 ekstra udgaver af spillet -

 • Et Secrets of the Maw Expansion Pass
  Her skal du spille "Runaway Kid" i en parallel fortælling om flugten fra "The Maw" 
 • En Complete Edition 
  Der kort sagt er en komplet udgave af Little Nightmares - Hvor du får selve spillet, men også Expansion Pass, til en god samlet pris. 

I din tur rundt i The Maw, skal du undersøge, finde og prøve forskellige ting, før du igen kan komme videre og væk fra "The Maw" 

Hele spillet Little Nightmares er opbyggede som et klassisk gyser-spil med et simpelt formål, at undslippe gyset, komme væk fra "The Maw", uden at blive spist af dine værste mareridt. Spillet foregår som et 100% singleplayer spil, hvor du aldrig kan vide dig sikker på hvad der sker næste gang, hver gang du går gennem en dør, et vindue, en skotøjsæske, ja selv ned af en gang, kan der stå en hjemsøgt sjæl der bare venter på at spise dig. 
Så tag du helt trygt på optagelse som Six i Little Nightmares, brug lyset, undgå de grimme sjæle og slip fri.

Bandai Namco, udgiverne bag spillet, som nok mest er kendt for Dragon Ball, Project Cars og mange andre Manga spil, har lavet denne flotte gameplay video af spillet, det giver et hurtigt og flot indblik i hvad Little Nightmares faktisk er

Little Nightmares 2

Det er stadigvæk meget begrænset hvad vi ved om Little Nightmares II endnu, vi kender dog de vigtigste ting. 

Spillet kommer i 2 udgaver, spillet udkommer d. 11/02-2021 kl 00:00 UTC (01:00 i DK) 

 • Little Nightmares 2 grundspillet - (Udsalgsprisen er 29,99€ / 223,95 DKK) 
  - Indeholder en Preorder bonus --> 1 stk Mokujin Mask til Mono
 • Little Nightmares II Deluxe Edition (Udsalgsprisen er 39,99€ / 299DKK) 
  - Indeholder 
  • The Nome's Attic DLC
  • Alle Digitale Soundtracks
  • The Art of Little Nightmares II - Digital Designbog 
  • Baggrundsbilleder

Vi kommer til at møde fortællingen om hvordan Mono mødte Six i tidernes morgen, modsat Little Nightmares 1, så skal vi i 2'eren følge Mono, en ung dreng der er fanget i den forskruet verden. Mono, får dog hjælp af Six pigen i det guleregntøj som vi kender fra 1'eren af spillet. Spillet er fyldt med en masse nye spændende overraskelser, farlige omgivelser, ja selv indbyggerne i byen skal man holde et vågent øje med. 

Vi har herunder samlet en lille hurtig gameplay video der viser jer hvad i kan forvente af eventyr i Little Nightmares II, men den giver bestemt også et hurtigt indblik i hvor gys niveau ligger. 

Little Nightmares 2, kan allerede nu forudbestilles -> HER <- koden modtager i tæt på release d. 11/02-2021 kl 00:00 (normalt giver Bandai os koderne 1-2 dage før) 

Little Nightmares 2 - Udkommer d. 11 februar 2021 kl 00:00