Vi sælger desværre ikke gavekort endnu til DK/Norden - Det kommer i løbet af slut 2022

Blizzard Battlenet Gavekort

Battlenet er en desktop applikation til din computer, der giver dig adgang til Blizzard-spil, chat og andre funktioner eksklusiv til Blizzard. Denne applikation bringer alle Blizzards spil til det samme sted.

Indhold:

 • Overblik over spilserier
 • Sådan downloader du Blizzard Battlenet klienten
 • World of Warcraft
 • Overwatch
 • Diablo
 • Warcraft 3

Overblik over spilserier

Nogle af de spil, du vil kunne finde på Battlenet, er;

 • World of Warcraft
 • Overwatch
 • Diablo-spillene 2 og 3
 • Warcraft 3 (samt udvidelsen The Frozen Throne)
 • Startcraft 2 (samt udvidelserne; Heart of the Sawm og Legacy of the Void)

World of Warcraft finder sted i Warcrafts fantasyunivers og er det mest succesfulde “massively multiplayer online role-playing game” eller MMORPG nogensinde. Spillet er bare blevet større med tiden med hele 7 udvidelsespakker indtil videre, hvor en ottende er på vej.

Overwatch er resultatet af en lang og kompliceret udviklingsproces, der til sidst endte op med at producere et førstepersonsskydespil, hvor du vælger én blandt massevis af helte at spille som. Dernæst bliver du og de andre spillere inddelt i to hold, der konkurrerer om ét mål.

Diablo er en action role-playing serie, hvori du begiver dig ud på en farefuld færd, hvor du møder engle og dræber dæmoner. I både Diablo 2 og 3 vælger du en ud af flere klasser med hver sine fordele og ulemper. Spillene afviger primært i deres tilgang til spillerprogression, hvor din karakter er meget mere låst fast i sine valg i Diablo 2 end i 3.

Warcraft 3 går forud for World of Warcraft og er derimod et real-time strategispil (RTS). Du kan spille originalen Reign of Chaos eller begive dig ud i den meste populære udgave; The Frozen Throne, hvor du kan spille kampagnen eller dyste mod andre med én af fire fraktioner ”Human”, ”Orc”, ”Night Elves” eller ”Undead”.

Sådan downloader du Blizzard Battlenet klienten

 1. Opret først og fremmest en konto på Battlenet hvis du ikke allerede har én.

 2. Indlæg derefter din kode her.

 3. Mens du er inde på deres hjemmeside, led efter download-linket til applikationen. Det befinder sig direkte under rækken af spil på velkomstskærmen.

 4. Klik på det og du får muligheden for at downloade det til Windows, Mac eller smartphone. Hvis du ønsker at spille deres spil, skal du naturligvis vælge Windows eller Mac. Smartphone applikationen er kun til at kommunikere med dine Battlenet-venner.

 5. Klik på den rette desktopversion og download.

 6. Efter den er færdig med at downloade, åbn filen og kør.

 7. Vælg dit sprog og den vil opdatere.

 8. Når installationen er færdig, log ind.

 9. Nu kan du vælge at downloade det spil, som du har købt og udløst en kode til.

World of Warcraft

World of Warcraft er en MMORPG, der blev udgivet i 2004. Det er det fjerde spil i Warcraft universet og finder sted omkring fire år efter begivenhederne i Warcraft III: The Frozen Throne. 

Siden dens udgivelse er der kommet 8 store udvidelsespakker til det. Disse er i kronologisk rækkefølge:

 • The Burning Crusade
 • Wrath of the Lich King
 • Cataclysm
 • Mists of Pandaria
 • Warlords of Draenor
 • Legion
 • Battle for Azeroth med Shadowlands på horisonten. 

Disse dage får man dog en god del af udvidelsespakkerne med, hvis bare man køber basisspillet. Spillet er den mest befolkningsrige MMORPG i hele verden med op mod 10 millioner spillere registreret i 2009. Hvis du køber et abonnement, får du ikke kun adgang til den nyeste version af spillet, men også det ældste med World of Warcraft Classic, som simulerer spillet fra før, nogen udvidelsespakker blev tilføjet.

WoW er relativt simpelt. Du rejser rundt i en fiktiv verden, tager imod quests og til tider støder ind i andre spillere, som du kan spille sammen med. I kan også sammen drage ud i dungeons eller raids, som er særligt vanskelige udfordringer fyldt med bosser og loot. Eventuelt kan I også konkurrere i battlegrounds. Derudover er der meget andet at gøre, men dette er det grundlæggende.

Overwatch

Overwatch er en holdbaseret multiplayer førstepersonsskyder for første gang udgivet i 2016. Hver kamp fordeler spillere ud på to hold bestående af seks personer, hvor hver spiller vælger én fra over 30 karakterer at spille som - de såkaldte ”helte”. 

Derfor kaldes det også for en ”helteskyder”. De har alle sin egen unikke spillestil groft opdelt i tre overordnede kategorier egnet til hvert sit formål; skade, tank og support. Spillere arbejder sammen om at sikre og forsvare kontrolpunkter på et kort eller om at eskortere noget last på tværs af kortet på en begrænset mængde tid. 

Som belønning får spillere kosmetiske bonusser, der ikke påvirker gameplay, såsom ”skins” der får din karakter til at se anderledes ud og sejrsstillinger. Siden spillets udgivelse har Blizzard tilføjet nye karakterer, kort og spil modes fuldstændigt gratis, hvor det kun er de frivillige ”loot boxes” med kosmetiske objekter, der koster.

Efter sin udgivelse har Overwatch fået en overvældende mængde af anmelderros og er blevet til Blizzards fjerde store serie. Det er blevet rost for hvor let tilgængeligt spillet er, dets mange forskellige og appellerende heltekarakterer, lyse tegneserieagtige stil og fornøjelige gameplay. 

Spillet er også blevet en populær e-sport, som Blizzard finansierer i form af den globale Overwatch League.

Diablo

Diablo-serien er et action rollespil, der foregår i en fantasy verden med engle og dæmoner. Før du kan gå ordentligt i gang med spillet, bliver du nødt til at vælge én ud af flere klasser med hver sine evner. Efterhånden som du besejrer dæmoner, stiger du i niveau, hvilket gør dig stærkere og låser potentielt op for flere evner.

Spilleren bevæger sig rundt og interagerer med sine omgivelser primært via brug af en mus. Andre handlinger såsom at udføre en besværgelse gøres via tasterne på et tastatur. I løbet af spillet finder du ting, besejrer fjender og taler med ikke-spillerkarakterer.

På Battlenet kan du finde to forskellige Diablo-spil: Diablo 2 og 3. Diablo 2 blev udgivet i 2000 og er opdelt i fire forskellige akter med hver sine quests. Spillets udvidelsespakke Lord of Destruction fra 2001 tilføjer en femte.

I 2012 udkom Diablo 3 med et nyt hold klasser at vælge imellem og en ny historie. Dens udvidelsespakke Reaper of Souls blev udgivet i 2014 med en ny klasse og et femte akt. Rise of the Necromancer er den sidste udvidelsespakke og tilføjede Necromancer-klassen - deraf navnet. 

Sammenlignes de to spil, er Diablo 3 det mere tilgivende spil, hvor du ikke låses fast i dine valg og er fri til at eksperimentere hele spillet igennem, mens Diablo 2 fastholder dig i dine valg. Til gengæld føles 2 mere som et traditionelt rollespil.

Warcraft 3

WC3 er en RTS, der blev udgivet i 2002. Senere i 2003 udkom dens udvidelsespakke The Frozen Throne (TFT). Spillet fortæller historien om, hvordan den dæmoniske hær ”The Burning Legion” forsøgte på at erobre den fiktive verden Azeroth via en hær af de levende døde. Det er nu op til den menneskelige Alliance, den orkiske Horde og ”Night Elves” at forene deres kræfter for at stoppe dem, før det er for sent.

Alle fire fraktioner kan kommanderes i et spil, hvor du indsamler ressourcer, bygger en base, træner en hær af menige tropper og mægtige helte i et forsøg på at besejre dine fjender. 

Spillets kampagne er delt op i fire kapitler (plus en prolog), hvor du spiller hver fraktion på skift, sådan at du bliver velkendt med deres spillemåde. 

Denne viden kan du dernæst prøve af i kampe mod computeren, mod andre spillere via det lokale netværk (LAN) eller online gennem Battlenet, som er det mest populære. 

I januar 2020 udkom også Warcraft Reforged, som er en mastered udgave af klassikeren – det vil sige bedre grafik og detaljer, som der fortsat udvikles på i håb om at bringe dette verdenskendte RTS på e-sport scenen igen.

Battle.net - Blizzard Battlenet klienten  

Blizzard Battlenet har altid været leveret top spil titler som World of Warcraft, Starcraft og senest Overwatch. Snart ser vi det gode gamle Warcraft 3 i en remake udgave. Blizzard har virkelig tilføjet ekstra volumen til deres spilserie. Battlenet klienten har de sidste par år, gennemgået lidt navneændringer. Først hed det Battle.net, så Blizzard Battle.net, Blizzard og ja hvem ved, måske igen Battle.net. Men uanset navnet på den, så ved vi at vi altid kan finde nogle af de bedste spil fra Blizzard på klienten. 

Nogle af de største titler vi finder hos Battlenet i øjeblikket er klart Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo også kommer vi ikke udenom World of Warcraft. Men også HeartStone som har taget gaming verdenen med storm, er virkelig også værd at bruge lidt tid på. Den kan spilles på PC, Mac og dine mobile enheder (iOS & Android) 

Det var først da Blizzard udgav deres Diablo 2 serie at spillet fik den helt store success som vi kender dem for nu, og med efterfølgeren Diablo 3 hele 13 år efter at Diablo 2 udkom, har samme store success 

Senest er Battlenet klienten også blevet hjemsted for Destiny 2 og Call of Duty Black Ops 4 spillene fra Activision, hvilket giver dig adgang til alle dine venner i et fælles chat og voicechat room. 

Download Battlenet klienten til PC, MAC eller Mobil her : Download nu 

Fantasy og sci-fi eventyr fra Battle.net

Med flere timers underholdning end du kan nå at skyde zombier i minuttet, får du storladen stemning og episke kampe. I Diablo 2 kæmper du dig ned igennem systemet, og Diablo 3: Reapers Soul kæmper du dig op. Endnu en gang mærker vi noget guddommeligt og grusomt ånde os i nakken, mens vi nedpløjer dovne zombier, skøre dæmoner og frådende monstre.

Kan det ikke blive stort nok, har du World of Warcraft, hvor du kan spille som en kæmpe orker, taur eller trold. Prøv også de finere og mindre racer såsom elver, dværg og Pandaren. Sidstnævnte får du med i udvidelsen Mists of Pandaria. I World of Warcraft stopper eventyret aldrig. Der er nemlig udvidelsespakker nok til at holde dig beskæftiget i en halv livstid, hvis du starter fra en ende af. Med Battlechest får du WoW: The Burning Crusade udvidelsespakken sammen med det originale World of Warcraft. Med Game Cards forlænger du dit spil i Battle.net med flere dage. Tilføj flere features til spillet med udvidelsespakker som Warcraft 3: The Frozen Throne, hvor du får nye campaigns og landskaber. 

Er du mere til sci-fi end fantasy? Lev dig ind i sagaen om kampen mellem de tre dominerende racer, Zerg, Protoss og Terran, med spillene i StarCraft-serien. Hævn dig på Zerg, hold udkig efter Amon og vind den intergalaktiske krig. I Overwatch kan I kæmpe mod hinanden i en nær fremtid og vælge mellem 21 forskellige helte. I Destiny ligger Jorden i ruiner, og det er op til dig at være menneskehedens redning.

Find dit næste episke eventyr her, og spil med dine venner på Battle.net.