Filter

Kategorier

Antivirus & sikkerhed: internetsikkerhedssoftware og totalløsninger

Er du nervøs for, hvad der kommer til at ske, når du surfer rundt på internettet? Begrænser du din færd på internettet af frygt for at klikke dig ind på farlige sider? Med programmer for antivirus, internetsikkerhedssoftware og totalløsninger kan du sove trygt om natten. Hold dine filer, dit og din families privatliv sikkert. 

Hvis du er gamer, er computerens ydeevne yderst vigtig. Det har Bullguard tænkt over. De har derfor udviklet et sikkerhedssoftware med særligt henblik på computerspillere. Nu kan du spille krævende og tunge spil uden at risikere, at computeren går i stå. Dette sikkerhedssoftware er med Game Booster funktionen, der sikrer optimeringen af din computers ydeevne. Med Bullguard får du heller ingen forstyrrende pop-up notifikationer under spillet. 

Sikkerhedssoftwaret og antivirus fra G data var i 2016 bedst i test i real-time beskyttelse. Derfor blev de AV-certificeret. I 2014 vandt de desuden IPASCO Awards for at være den mest innovative virksomhed, der arbejdede med it-sikkerhed. G data har over 30 års erfaring med sikkerhedssoftware, og du får konsekvent beskyttelse uden huller.

Uanset hvor mange enheder du og din familie har, og om de er fordelt over forskellige mærker og typer, kan du få fuld beskyttelse med McAfee. Få totalløsninger med Total Protection og LiveSafe, hvor alle enheder beskyttes mod internetkriminalitet via antivirus og internetbeskyttelse. Beskyt dine filer mod forglemmelser eller computeren, der crasher, med automatisk Cloud-backup

Sværger du til Windows, så prøv Bitdefender, der er specialudviklet til dig, der altid kører med dette operativsystem. Søger du efter prisvindende løsninger, skal du have fat i Norton Security, der med sine softwareløsninger har vundet flest priser på markedet. Skal du have det så simpelt som muligt, så prøv Avast, der laver deres løsninger yderst brugerorienteret. Prøv også KasperSky, der flere forskellige modeller, så du kan skræddersy din sikkerhed. Panda bruger det nyeste indenfor Big Data og kunstig intelligens til at udvikle teknologi, der beskytter dig mod internetkriminalitet.

Find dine nye sikkerhedsløsninger her og hav det klar til download inden for få sekunder. Beskyt dine filer mod malware, vira og internetkriminalitet og vid dig sikker mod identitetstyveri. 

Filter

Kategorier